بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی یمن «سبأ»، خانواده این نوزاد دختر درخواستهای مکرری برای سفر به خارج با هدف درمان داشتند اما در نتیجه محاصره فرودگاه صنعا و مخالفت ائتلاف سعودی با سفر این خانواده، امیره در نهایت، جان باخت.
«مرعی العامری» فرماندار شهرستان «صراوح» در غرب یمن به سبأ گفت، مقامات محلی درخواستی به دفتر سازمان ملل در صنعا تحویل دادند تا به خانواده الزایدی اجازه سفر به خارج داده شود اما ائتلاف سعودی درخواست دفتر سازمان ملل را رد کرد.
در ادامه این گزارش آمده، مشکل قلبی امیره به دلیل بمبهای خوشهای و گازهای سمی ائتلاف سعودی بوده است.
العامری فوت امیره را لکه ننگی بر پیشانی سازمان ملل دانست که در نجات جان این نوزاد و هزاران مریض یمنی دیگر شکست خورده است.
فرودگاه صنعا از آگوست 2016 محاصره و تعطیل شده و این محاصره همچنان ادامه دارد. امیره فقط یکی از هزاران بیمار یمنی است که برای درمان و حفظ جان خود نیازمند اعزام به خارج از یمن هستند اما فرودگاهها و مرزهای یمن به دلیل محاصره سعودی-اماراتی که از حمایت آمریکا برخوردار است، برای پنجمین سال متوالی بسته است.
«یوسف الحاضری» سخنگوی وزارت بهداشت یمن در اردیبهشتماه امسال (1398) در سخنانی از عدم پاسخگویی سازمان ملل در خصوص فراهم کردن وسایل پزشکی و کمکهای فوری انتقاد کرد.
او به شبکه المسیره گفت «بسته شدن فرودگاه صنعاء باعث فوت بیش از ۳۰ هزار بیمار شد و ما در حال حاضر به تخلیه ۳۰۰ هزار نفر نیاز داریم» (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/
نظر شما